Promotie

Hier vind je alle promotiematerialen voor Jeugdboekenmaand 2021. Scholen en bibliotheken krijgen eind november een gratis pakketje met twee affiches in de bus.

Bestellen

Affiche
Hang de Jeugdboekenmaand-affiche in je klas, bib, boekhandel of voor je raam! De illustraties zijn van Leo Timmers en Kris Demey verzorgde de vormgeving. Je kan de affiche bestellen of downloaden en zelf printen. Dat kan via 'downloads' hieronder.

 

Vlaggenlint
50 jaar Jeugdboekenmaand vraagt om een feestelijk vlaggenlint! Bestel je vlaggenlint.

 

Feestelijke stickervellen
Met dit stickervel maak je er een echt leesfeest van! Verras de kinderen in jouw bib of school met deze heerlijke stickervellen vol leuke quotes en illustraties. Kleven maar! Bestel stickervellen.

 

Downloads

Ga je aan de slag met de promomaterialen van Jeugdboekenmaand? Lees dan zeker ook even de richtlijnen voor het gebruik van het beeldmateriaal na. Zo zorgen we samen voor een uniforme en herkenbare uitstraling die het publiek meteen kan linken aan Jeugdboekenmaand.

 

Bibliotheken vinden het beeldmateriaal ook rechtstreeks terug in het CMS van de bibliotheekwebsite. Vragen hierover kan je kwijt op de servicedesk van Cultuurconnect.

 

Feesthoed
Geen feest zonder feesthoed! Download het sjabloon om zelf een feesthoedje te vouwen. Doe net zoals de personages op de affiche en vier feest in stijl!

 

Kleurplaat Download de kleurplaat en geef je eigen invulling aan de spetterende affiche.

Sticker - download
Download de Jeugdboekenmaand-sticker en print hem zelf zo vaak je wil! (Niet te verwarren met het feestelijke stickervel met leuke quotes en illustraties.) Je vindt een zelf te schalen bestand en twee standaardformaten stickerpapier: eentje van Apli en eentje van Herma. Op elk stickervel passen 27 stickers. Dit stickerpapier is te verkrijgen in o.a. Ava en Schleiper.

 

Logo en beeldmerk
Download het logo van de Jeugdboekenmaand:

 

Affiche
Download de affiche in verschillende formaten.
  Voor drukwerk en om zelf te printen:

 

Voor op scherm en website:

 

Facebook-banner
Download de banner voor op je Facebook-pagina!

 

Sjabloonaffiche

Download de sjabloonaffiche. In het sjabloon kan je kleine opdrachten en vragen zetten en de affiches verspreiden in jouw bib.

 

Flyer
Download de flyer om activiteiten in jouw bib of school aan te kondigen.

 

Op maat
Maken jullie buttons, ben je op zoek naar een beeldmerk voor in de gemeentelijke infokrant of de brochure van het CC? Maken jullie zelf een uitgebreide programmakrant of kan je maar niet genoeg krijgen van al dat moois? Mail dan naar dit adres met al je bijkomende vragen i.v.m. losse elementen uit de affiche.