Promotie

Hieronder vind je een overzicht van de materialen, te bestellen via de webshop van Iedereen Leest.

Affiche
Hang de Jeugdboekenmaand-affiche in je klas, bib, boekhandel of voor je raam! De illustraties zijn van Jacques & Lise, Kris Demey verzorgde de vormgeving. Je kan de affiche bestellen of downloaden en zelf printen. Dat kan via 'downloads' hieronder.

 

Vlaggenlint
Maak van Jeugdboekenmaand een feest met onze herbruikbare vlaggen met een tijdloos en kleurrijk ontwerp. Om volgend jaar opnieuw te gebruiken! Bestel je vlaggenlint hier.

 

Polsbandjes
Met dit vriendschapsbandje maken kinderen hun beste vrienden blij. Elk bandje heeft immers een unieke code waarmee kinderen een fantastisch boekenpakket kunnen winnen om te delen met hun beste vriend(in). Want niets zo leuk als samenlezen! Bestel je polsbandjes hier.

 

Downloads

Stickers
Download hier de Jeugdboekenmaand-sticker en print hem zelf zo vaak je wil! Je vindt een zelf te schalen bestand en twee standaardformaten stickerpapier: eentje van Apli en eentje van Herma. Op elk stickervel passen 27 stickers. Dit stickerpapier is te verkrijgen in o.a. Ava en Schleiper.

 

Logo
Download hier het logo van de Jeugdboekenmaand:

 

Beeldmerk
Download hier het beeldmerk van Jeugdboekenmaand 2019.

 

Affiche
Download hier de affiche in verschillende formaten.
  Voor drukwerk en om zelf te printen:

 

Voor op scherm en website:

 

Facebook-banner
Download hier de banner voor op je Facebook-pagina!

 

Flyer
Download hier de flyer om activiteiten in jouw bib of school aan te kondigen.

 

Kleurplaat
Download hier de Jeugdboekenmaand-kleurplaat.

 

Op maat
Maken jullie buttons, ben je op zoek naar een beeldmerk voor in de gemeentelijke infokrant of de brochure van het CC? Maken jullie zelf een uitgebreide programmakrant of kan je maar niet genoeg krijgen van al dat moois? Mail dan naar dit adres met al je bijkomende vragen i.v.m. losse elementen uit de affiche.