Wil je Jeugdboekenmaand zichtbaar maken in je school, bib, boekhandel, cultureel centrum of gewoon bij je thuis? Dat kan met deze digitale en gedrukte campagnematerialen!

Bestellen

Je kan de campagnematerialen bestellen in de webshop van Iedereen Leest.

Affiche
Hang de Jeugdboekenmaand-affiche in je klas, bib, boekhandel of voor je raam! De illustraties zijn van Tom Schamp en Kris Demey verzorgde de vormgeving.

Vlaggenlint
Kleed jouw bib of school extra feestelijk aan met het Jeugdboekenmaand-vlaggenlint!

Tattoos
Verras de kinderen in jouw bib of school met deze tattoos. Gegarandeerd succes!

Naar de webshop

Downloads

Download de campagnematerialen en ga online en offline aan de slag met Jeugdboekenmaand! Bibliotheken vinden het beeldmateriaal ook rechtstreeks terug in het CMS van de bibliotheekwebsite. Vragen hierover kan je kwijt op de servicedesk van Cultuurconnect.

Ga naar downloads

Richtlijnen voor het gebruik van beeldmateriaal

Deze illustraties mogen enkel in het kader van Jeugdboekenmaand gebruikt worden, met vermelding van © Tom Schamp & Kris Demey. Ga je aan de slag met de campagnematerialen van Jeugdboekenmaand? Lees dan zeker ook even de richtlijnen voor het gebruik van het beeldmateriaal na. Zo zorgen we samen voor een uniforme en herkenbare uitstraling die het publiek meteen kan linken aan Jeugdboekenmaand.

Beeldmateriaal voor bibliotheken

Via de bibliotheekwebsites kunnen bibliotheken een themapagina en banner voor achter het zoekvak importeren. Met vragen hierover kan je terecht bij servicedesk Cultuurconnect.

Op maat

Maak je buttons, ben je op zoek naar een beeldmerk voor in de gemeentelijke infokrant of de brochure van het CC? Stel je een uitgebreide programmakrant samen of kan je maar niet genoeg krijgen van al dat moois?

Hier vind je een map met losse elementen uit de affiche.

Losse elementen

Nog vragen hierover? Mail dan naar jeugdboekenmaand@iedereenleest.be.