Heel wat organisaties brachten afgelopen Jeugdboekenmaand leesplezier bij kinderen en jongeren. Was jouw organisatie ook actief? Dan horen we graag hoe jullie terugblikken op Jeugdboekenmaand!

Jeugdboekenmaand zit erop! Bedankt om massaal mee te doen met De Grote Leestraining: samen lazen we maar liefst 194 jaren bij elkaar! De winnaars maken we na de paasvakantie bekend.

We zitten bijna de hele dag en dat begint al van kinds af. Daarom lichten we manieren uit om actiever door het leven te gaan. Zo kunnen er veel bewegingsoefeningen verwerkt worden in de les.

Het Jeugdboekenmaand-lied is er! Het Geluidshuis zorgde voor een onweerstaanbare meezinger. Maureen Vanherberghen zingt, Jean-Marc Mwema, Imke Courtois en Mathilda Masters doen een klein gastoptreden...

Zit je te popelen om ook in 2025 met Jeugdboekenmaand aan de slag te gaan? Goed nieuws, want het thema voor de editie in 2025 zal 'tijd' zijn.

Na een erg gesmaakte editie in 2023 blikken we alvast vooruit naar het thema voor Jeugdboekenmaand 2024. Dat belooft een bijzonder actieve editie te worden! We zetten je namelijk in beweging want dan...

Jeugdboekenmaand 2023 zit erop! Dankzij de inzet van alle geëngageerde bibmedewerkers, voorleesvrijwilligers en jeugdauteurs en illustratoren werd deze Jeugdboekenmaand opnieuw een groot succes!

B...