Voorstelling organisatie

ZinDerDing is het verhalenbureau van verteller Evi Rosiers. Zij is een veelgevraagd verteller op gerenommeerde plekken zoals Alden Biesen. Gaandeweg verovert zij met haar eerste soloshow theaters in Vlaanderen. Haar eerste stapjes in de comedy leverden haar meteen een plek op in de voorronde van Humo’s Comedy Cup en een plek in de halve finale van het Leeuwarder Cabaretfestival. Haar vertelling is interactief en speels, maar altijd ook dat beetje filosofisch.

Relevant aanbod

De verhalenmachine (duur: min. 45 minuten, max. 4 uur)

Wat een halsbrekende toeren kan een hoofd niet uithalen? We scheuren door bochten, botsen tegen muren, maar verzinnen altijd een uitweg. Misschien is ons hoofd wel een soort pompende of knetterende machine die eindeloos verhalen kan verzinnen. Is fantaseren en improviseren ook een soort sport?

De Verhalenmachine is een soort veruiterlijking van hoe ons hoofd erop los sport. De kinderen doen allerlei ideeën in de laadbak en prutsen aan de knopjes. Welk verhaal zal de machine ter plekke verzinnen? En hoe zit het met het hoofd van de kinderen? Kan dat ook sporten?

De Verhalenmachine is een flexibele impro-act rond vertelling en verbeelding. Meestal wordt ze ingezet als randanimatie, maar ze kan ook ingezet worden als voorstelling of als opwarmer voor een workshop om de verbeelding van de deelnemers los te sporten met allerlei te gekke associatie- en verzinspelletjes.

Contactpersoon
Evi Rosiers
Doelgroep
School, Vrije tijd
Prijsklasse
Midden
Leeftijd
6 jaar, 7 jaar, 8 jaar, 9 jaar, 10 jaar, 11 jaar, 12 jaar, 13 jaar, 14 jaar, 15 jaar