Voorstelling organisatie

Konig Kevin is een jeugdwerkorganisatie die gelooft in de kracht van elk individu, droomt van een wereld vol spel en de kunstige kantjes er al eens af loopt. Ons doel is om bij kinderen en jongeren een speelse, verantwoordelijke en bezielde houding te stimuleren.

We organiseren activiteiten waarin – behalve een overdaad aan dans, toneel, muziek, beeld, media en spel – veel creativiteit aan bod komt. Daarnaast geven we vorming aan begeleiders van kinderen en jongeren binnen het jeugdwerk.

Relevant aanbod

1, 2, eend... je bent gezien!
Tikkie! Jij bent hem! Huh? Wie heeft nu de rode bal vast? Pas op... de beer slaapt. We wandelen er heel voorzichtig voorbij. Dwerg, dwerg, dwerg.... Mopje! Ik ben een reus! En.... 1,2, eend... je bent gezien! Spelen, Spelen en nog eens spelen.
Op '1,2, eend... je bent gezien!' spelen we een heleboel korte en kleine spelletjes op kleutermaat. We wisselen iets actievere spelletjes af met rustige kringspelen en spelen waarbij onze jonge deelnemers hun fantasie extra hard kunnen gebruiken.

De Geelgestippelde Schatkist
Verrekijker in de aanslag! Schop in de hand! Speurneus op! Want wij gaan... op zoek naar de geelgestippelde schatkist! Een schatkist die nog nooit iemand gezien heeft en waarvan eigenlijk niemand echt weet wat er exact in zit. Een groot mysterie dat ons roept om opgelost te worden. We gaan op zoek naar sporen, krijgen tips van enkele vreemde wezens en weten te ontsnappen aan enkele lastige valkuilen.
'De Geelgestippelde Schatkist' is een spelactiviteit waarbij we samen met een groep kleuters op speurtocht gaan. Helemaal op maat van deze jonge deelnemers gaan we op pad, ontdekken we verschillende sporen en leggen we verschillende puzzels samen tot we uiteindelijk de schat vinden.

LogoKoningKevin
Contactpersoon
Katrien Haulotte
Doelgroep
School, Vrije tijd
Prijsklasse
Laag
Leeftijd
3 jaar, 4 jaar, 5 jaar, 6 jaar