Voorstelling organisatie

LAP wil op een zeer laagdrempelige manier zijn passie voor hedendaagse dans en educatie doorgeven aan diverse doelgroepen (kinderen, jongeren en families). We laten hen kennismaken met de non verbale lichaamstaal aan de hand van artistieke voorstellingen en projecten waar podiumkunsten en educatie dicht bij elkaar liggen.

Voor het bewegingsmateriaal combineren we zeer herkenbare, natuurlijke bewegingen met een zeer abstracte bewegingstaal. Hierin laten we telkens het belang van het fysieke en speelse zegevieren met een vleugje humor.

Qua educatie willen we onze doelgroep op een veilige manier meenemen op ontdekkingstocht naar wat beweging allemaal kan zijn.

Relevant aanbod

Dansvoorstelling Time Play (duur: 60 minuten) - voor scholen: 3de kleuterklas en 1ste graad lagere school, voor families: 5+

Time Play is een locatievoorstelling waar twee dansers elkaar en het publiek uitdagen op spelende wijze. Geïnspireerd op verschillende kinderspelletjes ontstaat een pingpongduet van woorden en beweging. Van hier-naar-daar, van hoog-naar-laag en weer over-en-weer. Het publiek wordt getriggerd om mee te bewegen en gaat ook actief aan de slag met de dansers via interactieve opdrachten. In deze trailer - gefilmd op een festival - ontdek je de sfeer van Time Play.

Contactpersoon
Dafne Maes
Doelgroep
School, Vrije tijd
Prijsklasse
Hoog
Leeftijd
5 jaar, 6 jaar, 7 jaar, 8 jaar, 9 jaar, 10 jaar, 11 jaar, 12 jaar, 13 jaar, 14 jaar, 15 jaar